VIDEO: Utdanningstilbudet ved skolen

Hønefoss videregående skole har et stort mangfold i utdanningstilbudet. I denne videoen presenterer vi ni av retningene elevene kan velge imellom.

Biskop i Tunsberg, Jan Otto Myrseth, fikk omvisning av Julie og Jasmin.

Onsdag ettermiddag besøkte biskop Jan Otto Myrseth Hønefoss videregående skole. Han likte godt det han så av bygningsmasse og arkitektur, men var kanskje mest imponert over hvordan skolen drives og måten elevene blir møtt på.

Bilde av Marilena Aker, Silje Strand Lafton og Marie Skov Clausen.

Rådgiverne Marilena Aker og Silje Strand Lafton har fått med seg Marie Skov Clausen fra vg3 Medier og kommunikasjon. De snakker om det å bevege seg utenfor sin egen komfortsone i den andre episoden i podcasten PSSST!

Bildet av elevrådet

Det nye elevrådsstyret 2020-2021: Carl Axel Høglund, Jonas Ingebo, Tonje Sundt, Marie Skov Clausen, Janne Malen Eriksen og Sine Frisvold Kvale.

Denne gjengen er nå nettopp kommet ut i praksis i forskjellige institusjoner rundt omkring i distriktet. Men før de ble kastet ut i det virkelige liv har de øvd på denne nyinnkjøpte dukken.

Bilde av utstillingen.

Årets første utstilling fra Utstillingsdesign vg3 er nå på plass i tredje etasje. Den er vel verd et besøk!

Bilde av de tre samboerne

I en hybel på Holtangen i Hønefoss har tre 16-åringer fra Geilo nettopp flyttet sammen for første gang. Gjermund Lerberg, André Belleteste og Henrik Sataøen bor for første gang i livet uten foreldrene i nærheten.

Skjermbilde Visma InSchool

Av hensyn til personvern kan vi ikke hente informasjon om foresatte til elever over 18 fra folkeregisteret til Visma InSchool (VIS). Det medfører at leverandøren må lage en ny løsning der elevene selv kan gi foresatte tilgang. Vi må derfor dessverre utsette å gi foresatte, også til elever under 18 år, tilgang til VIS. Vi håper at vi kan gi foresatte tilgang før høstferien.

Er det stress på skolen? Vet du hva du skal bli når du blir "stor"? Og hva betyr skolemiljø for deg? Dette, og litt fjas, vil du få med deg om du sjekker ut den splitter nye podcasten PSSST!

Bilde av feil låstype på bokskap

Mange av elevene bruker feil lås på bokskapet. Det fører til at skapet lett kan åpnes - selv om det tilsynelatende er låst!

Elever sitter på rekke i klasserom med PC foran seg

Når skoleåret nå starter opp er det viktig at du setter deg raskt inn i all ny informasjon som kommer på nettsidene våre. Læreren din kan gi deg enda mer detaljert informasjon.