VIDEO: Utdanningstilbudet ved skolen

Hønefoss videregående skole har et stort mangfold i utdanningstilbudet. I denne videoen presenterer vi ni av retningene elevene kan velge imellom.

Hele denne uka er det miljø som står på timeplanen for alle elever ved skolen. 3MKA Grafisk design har laget disse flotte plakatene som pryder infoskjermene på skolen denne uka.

I høst har 10-15 elever som bor på hybel møttes flere ganger til hyggelige sammenkomster på skolen. Bli-kjent-kveld, kinokveld og matlaging har blant annet stått på programmet. Tilbudet ble fort populært blant elevene: – Hvorfor begynte dere ikke før nå med dette, sier Johanne.

Elever utenfor skolen

Fylkesmannen har vedtatt at alle elever og ansatte skal komme tilbake til skolen i morgen tirsdag 10.11.

Illustrasjon med grønn tavle og koronasymbol

Den midlertidige forskriften om fravær er videreført ut skoleåret 2020/2021. Praksis som ble etablert første gang da forskriften ble vedtatt, opprettholdes.

Kalender med dato som er avkrysset

Fylkestinget i Viken har vedtatt skoleruta for skolene i Viken for de to neste skoleårene. Se de nye skolerutene for 2021 til 2023.

Elever utenfor skolen

En elev ved skolen har testet positivt på korona. Eleven har denne uka kun vært på skolen vår mandag 19. oktober.

Pssst! er en podcast fra rådgiverne på Hønefoss videregående.

Svaret får du i den nye episoden i rådgiverpodcasten PSSST! Nå er tredje episode ute av rådgiverpodcasten fra Hønefoss videregående skole.

Henrik Sataøen gleder seg til å filme i Søndre park.

Torsdag formiddag markeres Verdensdagen for psykisk helse i Hønefoss med en direktesending på ringblad.no. Det er elever fra Medier og kommunikasjon vg1 som filmer arrangementet i Søndre park.

Skjermbilde Visma InSchool

Foresatte kan logge seg inn for å få tilgang til kontaktopplysninger og annen informasjon fra skolen.

Fra det nye trykkeriet i Ringerike fengsel

På avdeling D i Ringerike Fengsel er det gamle røykerommet nå vasket ned og gjort om til et trykkeri.