Søke skoleplass til høsten?

Alle elever i Viken kan søke på alle de fylkeskommunale videregående skolene i Viken.

Fra rødt til gult nivå i uke 3

Fra og med onsdag 20. januar går skolene i Norge fra rødt til gult nivå. Dette gjelder også Hønefoss vgs.

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

Organisering av undervisning i uke 1 og 2

Fra tirsdag 5. januar og til og med tirsdag 19. januar befinner Hønefoss videregående skole på det som kalles «rødt nivå». Det betyr at vi skal opprettholde undervisning på skolen, men med flere smitteverntiltak enn ved «gult nivå».

VIDEO: Utdanningsprogrammene i ringeriksregionen

Hva skal du bli? Hva er du interessert i? Hvilke muligheter har du? Dette er en video som er laget av rådgivere ved Ringerike og Hønefoss videregående skoler. De går igjennom alle utdanningsprogrammene i ringeriksregionen slik at du er bedre rustet til å ta et valg før 1. mars.

Hønefoss videregående skole på rødt nivå fra 5. januar

Det har i dag, søndag 3. januar, kommet melding om nasjonale innstramminger som en følge av økt koronasmitte i samfunnet. Dette kommer også til å påvirke skolehverdagen ved de videregående skolene i Viken, også Hønefoss videregående skole.

Pop art for miljøet

Hele denne uka er det miljø som står på timeplanen for alle elever ved skolen. 3MKA Grafisk design har laget disse flotte plakatene som pryder infoskjermene på skolen denne uka.

Storfornøyde hybelboere: – Hvorfor begynte dere ikke før nå med dette?

I høst har 10-15 elever som bor på hybel møttes flere ganger til hyggelige sammenkomster på skolen. Bli-kjent-kveld, kinokveld og matlaging har blant annet stått på programmet. Tilbudet ble fort populært blant elevene: – Hvorfor begynte dere ikke før nå med dette, sier Johanne.

Alle elever tilbake på skolen fra og med tirsdag 10. november!

Fylkesmannen har vedtatt at alle elever og ansatte skal komme tilbake til skolen i morgen tirsdag 10.11.

En elev har testet positivt på korona

En elev ved skolen har testet positivt på korona. Eleven har denne uka kun vært på skolen vår mandag 19. oktober.