VIDEO: Utdanningstilbudet ved skolen

Hønefoss videregående skole har et stort mangfold i utdanningstilbudet. I denne videoen presenterer vi ni av retningene elevene kan velge imellom.

Bilde av utstillingen.

Årets første utstilling fra Utstillingsdesign vg3 er nå på plass i tredje etasje. Den er vel verd et besøk!

Bilde av de tre samboerne

I en hybel på Holtangen i Hønefoss har tre 16-åringer fra Geilo nettopp flyttet sammen for første gang. Gjermund Lerberg, André Belleteste og Henrik Sataøen bor for første gang i livet uten foreldrene i nærheten.

Er det stress på skolen? Vet du hva du skal bli når du blir "stor"? Og hva betyr skolemiljø for deg? Dette, og litt fjas, vil du få med deg om du sjekker ut den splitter nye podcasten PSSST!

Bilde av feil låstype på bokskap

Mange av elevene bruker feil lås på bokskapet. Det fører til at skapet lett kan åpnes - selv om det tilsynelatende er låst!

Illustrasjon med grønn tavle og koronasymbol

Elever som er hjemme på grunn av helseplager trenger ikke å levere legeerklæring, men må levere egenmelding.

Elever sitter på rekke i klasserom med PC foran seg

Når skoleåret nå starter opp er det viktig at du setter deg raskt inn i all ny informasjon som kommer på nettsidene våre. Læreren din kan gi deg enda mer detaljert informasjon.

To kvinner som samarbeider ved en PC

Velkommen til våre nye hjemmesider! Utover høsten vil sidene bli bygget opp med mer og mer innhold, så følg med på hva som skjer :-)

Merethe Rotebakkdokken Dybedahl fra frisørlinjen vant i mai en fotokonkurranse.