Verdensdagen for psykisk helse: Henrik gleder seg til å filme!

Torsdag formiddag markeres Verdensdagen for psykisk helse i Hønefoss med en direktesending på ringblad.no. Det er elever fra Medier og kommunikasjon vg1 som filmer arrangementet i Søndre park.

Fra røykerom til trykkeri i Ringerike Fengsel

På avdeling D i Ringerike Fengsel er det gamle røykerommet nå vasket ned og gjort om til et trykkeri.

Biskopen besøkte skolen onsdag: – Det må være veldig spennende å gå på en slik flott skole!

Onsdag ettermiddag besøkte biskop Jan Otto Myrseth Hønefoss videregående skole. Han likte godt det han så av bygningsmasse og arkitektur, men var kanskje mest imponert over hvordan skolen drives og måten elevene blir møtt på.

Marie (18) om å gå utenfor komfortsonen: – Jeg må pushe meg skikkelig!

Rådgiverne Marilena Aker og Silje Strand Lafton har fått med seg Marie Skov Clausen fra vg3 Medier og kommunikasjon. De snakker om det å bevege seg utenfor sin egen komfortsone i den andre episoden i podcasten PSSST!

Her er eleverådsstyret for 2020-2021!

Det nye elevrådsstyret 2020-2021: Carl Axel Høglund, Jonas Ingebo, Tonje Sundt, Marie Skov Clausen, Janne Malen Eriksen og Sine Frisvold Kvale. 

Avansert dukke: – Veldig trygt å øve på Alex før vi skal behandle ekte mennesker

Denne gjengen er nå nettopp kommet ut i praksis i forskjellige institusjoner rundt omkring i distriktet. Men før de ble kastet ut i det virkelige liv har de øvd på denne nyinnkjøpte dukken. 

Inspirert av arkitektene bak Operaen

Årets første utstilling fra Utstillingsdesign vg3 er nå på plass i tredje etasje. Den er vel verd et besøk!

Bor alene for første gang: – Vi har hatt damebesøk nesten hver dag!

I en hybel på Holttangen i Hønefoss har tre 16-åringer fra Geilo nettopp flyttet sammen for første gang. Gjermund Lerberg, André Belleteste og Henrik Sataøen bor for første gang i livet uten foreldrene i nærheten.

Sjekk ut ny podcast!

Er det stress på skolen? Vet du hva du skal bli når du blir "stor"? Og hva betyr skolemiljø for deg? Dette, og litt fjas, vil du få med deg om du sjekker ut den splitter nye podcasten PSSST!

Har du riktig lås på skapet?

Mange av elevene bruker feil lås på bokskapet. Det fører til at skapet lett kan åpnes - selv om det tilsynelatende er låst!

Til toppen