Alle elever tilbake på skolen fra og med tirsdag 10. november!

Elever utenfor skolen - Klikk for stort bildeVi er tilbake til gult nivå, noe som betyr at alle elever skal tilbake til skolen torsdag 10. november. Egil Granum Fylkesmannen har vedtatt at alle elever og ansatte skal komme tilbake til skolen i morgen tirsdag 10.11.

Dette er avklart med kommuneoverlegen. Vi er på gult nivå og kan derfor ha undervisning på samme måte som tidligere. Ber alle om å ta smittevern på alvor slik at vi gjør det vi kan for å holde skolen åpen fremover.

Viken tar større ansvar

Nå vil fylket forsterke dialogen med Viken Fylkeskommune har i dag, 10. november, hatt møte med Fylkesmannen i Oslo og Viken, Helsedirektoratet og Utdanningsdirektoratet angående smittevern i videregående skoler i Viken.

– Jeg har stor forståelse for at det er krevende for både fylkeskommuner og kommuner å navigere i settet med regler og anbefalinger. Vi er glade for at Viken ønsker å ta et ansvar i denne situasjonen og vil jobbe sammen videre, understreker Svarstad Haugland.

Les mer om saken her