Hønefoss videregående skole på rødt nivå fra 5. januar

Det har i dag, søndag 3. januar, kommet melding om nasjonale innstramminger som en følge av økt koronasmitte i samfunnet. Dette kommer også til å påvirke skolehverdagen ved de videregående skolene i Viken, også Hønefoss videregående skole.

Illustrasjon med grønn tavle og koronasymbol - Klikk for stort bilde Shutterstock  Skolen har vært i kontakt med kommuneoverlegen og det blir skole på rødt nivå framover, i første omgang i to uker.

Merk at dette ikke betyr at det kun vil være digital undervisning, klasser og elever skal fortsatt være på skolen - men det vil være ulike opplegg for ulike klasser.

Hvordan dette blir organisert må vi komme tilbake til i løpet av mandag 4. januar, slik at alle får informasjon om hva som skjer før elevenes skolestart 5. januar. Informasjon vil bli lagt ut i Teams til elever og ansatte.