Verdensdagen for psykisk helse: Henrik gleder seg til å filme!

Henrik Sataøen gleder seg til å filme i Søndre park. - Klikk for stort bildeHenrik Sataøen gleder seg til å filme i Søndre park. Egil Granum Torsdag formiddag markeres Verdensdagen for psykisk helse i Hønefoss med en direktesending på ringblad.no. Det er elever fra Medier og kommunikasjon vg1 som filmer arrangementet i Søndre park.

Torsdag kl 10.00 - 12.00 sender Ringerikes Blad direkte fra Søndre park der ivrige elever ved medier og kommunikasjon har ansvaret for filmingen. Det er flere lokale krefter som har gått sammen til en digital aktivitetsøkt som flere skoler, barnehager og ansatte i kommunen skal være med på via direktesendingen:

– Dette er en markering av verdensdagen for psykisk helse, som er lørdag 10. oktober. Målet er å rette fokus på hvor viktig fysisk aktivitet og aktivitetsglede er for den psykiske helsa vår, sier Lene Carine Vik og Stine Haughovd-Martinsen i Ringerike kommune, til Ringerikes Blad.

Torsdag markeres verdensdagen for psykisk helse med digital aktivitet streamet direkte på ringblad.no. - Klikk for stort bildeTorsdag markeres verdensdagen for psykisk helse i Søndre park med digital aktivitet streamet direkte på ringblad.no.Gleder seg

 Henrik Sataøen går vg1 på Medier og kommunikasjon og gleder seg til å få lov til å være med på direktesendingen:

– Jeg synes det er kult å få slike muligheter. Det er gøy at vi kan kombinere skolearbeid med å være med på ekte medieproduksjoner og ikke bare leke oss på skolen. Det lærer vi masse av, sier han.

Har du erfaringer med slike produksjoner?

 – Ja, jeg er fra Geilo og har i flere år vært med på direktesendinger av blant annet UKM. Der var jeg med i et produksjonsselskap som heter Ducktape Productions der vi fikk leke oss masse med tv-formatet. Grunnen til at jeg går på Medier og kommunikasjon i Hønefoss er at vi nettopp her får mulighet til å lære mer om blant annet tv-produksjoner, sier en fornøyd Henrik.

Direktesending på ringblad.no

På ringblad.no kan du se direktesendingen torsdag formiddag fra klokken 10.00. Sendingen er åpen og du trenger ikke ha et abonnement i avisen.

Se direktesendingen her!

 

Program Digital Aktivitetsfest

  • Kl. 10.00-10.30: Aktivitetsopplegg for barn i barnehager og skoler
  • Kl. 10.30-11.00: Innslag om BUA (Utstyrssentralen) og RPH (Rask psykisk helsehjelp) Ringerike og intervju av folkehelsekoordinator i kommunen.
  • Kl. 11.00-11.30: Aktivitetsopplegg for ungdom og voksne
  • Kl. 11.30-11.45: Ladestasjon (avspenning) for ungdom og voksne
Til toppen